Sunday, 26 February 2012

dugaan neh terlalu berat

Ya Allah beratnya dugaan yg kau bgi kt hamba mu ini !aku x kuad  nak lalui semua dugaan ini .aku x kuad Ya Allah !puaz aku mengambil masa untuk aku lupakn dya !tpy,x bule !mengapa owg yg aku syg perlu  pgy dlm hidup aku ?mengapa setiap perpisahan perlu ad perpisahan!aku x bule terima semua neh ! Ya Allah tolong lah aku !aku x bule nak lalui semua neh! Ya Allah aku terlalu menyanyagi hafeez !selama neh aku belajaq lupakan dya !tapy ! !aku rindu dya sesangat!rindu ,rindu ,rindu ,rindu ,rindu ! ! Ya Allah !aku cemburu tengok kawan2 aku dengan pasangan depa !sumpah aku cemburu ! aku tengok depa bahagia sesangat!mulalah aku terigat balek segala kenangan aku ngn hafeez !Ya Allah aku rindu semua tu !bila lah semua tu bule jady balek dalam hidup aku !aku rindukan semua tu !hati aku cuma buad MOHD HAFEEZ !apa pown yg jady kt dalam hidup aku !aku tetap syg hafeez !takdak sapa bule ubah semua tu !kecuali Allah !

Sayangku MOHD HAFEEZ BIN MOHD ZAIN
Andai lah hafeeez terjumpa blog neh n andai lah hafeez terbaca blog neh !
anis nak ucap terima kaseh sgt2 sebab hafeez dh bahagia kn anis !
terima kaseh sayang atas segalanya !
hafeez anis tetap sayang hafeez !
anis rindu sangat2 kt hafeez !
kaseh sayang anis cuma buad hafeez!

MOHD HAFEEZ BIN MOHD ZAIN 
I LOVE U SO MUCH !

Wednesday, 22 February 2012

rindu dea sangat-II

hari neh tetiba rindu hafeez sangat-ii..rindu yg terlampau amat..menitik air mata aku time nk tulis post neh..
aku x bule berjauhan dengan dea..aku x sanggup Ya Allah...aku x sanggup..
hafeezz anis rindu sangat-II kt hafeez..anis rindu mcj dari hafeez...anis rindu suara hafeezz..
anis rindu sangat-II..anis x bule tima semua neh...
anis x bule..anis x kuad nak lalui semua neh..
anis terlalu sayangkan hafeez...anis rindu kan kenangan kita ug dulu ?
alangkah indahnya klau masa bule diputar kembali  ?sumpah anis xkn sia-II kn peluang tu ?
hafeez...tyma kaseh sebab dh bahagiakn anis..anis hargai semua tuhh..anis xkn penah lupa...
ILYSM..!!!!!!!tyma kaseh syg...
hAFezz tengss sebab selama neh hafeez dh buad anis epy..tengss sgt-II..anis sayang hafeez.....

 sayanggg...cuma pic neh jea yg anis simpan..neh jea satu-II ja kenangan yg kitew ada...rindu sgt-II...
tenggss syg..!!!!!!!!!!
Dear Mohd Hafeez Bin Mohd Zain..
I LOVE U SO MUCH....

Monday, 13 February 2012

ILYSM

salam..
hari neh 14.2.2012 kan ?hari neh hari yunk paling aku x bule lupa..
sebab hari neh tarikh yg paling bermakna dalam hidup aku..
14.2.2011 aku start couple ngn hafeez,,.aku sayang dya sangat-II...
kalaw tdk dh setahun kamy couple..jodoh kamy x da..
cuma b'tahan 9bulan jaa,.lama lah jugak kan ??nak buad cena ?
jodoh semua d tangan Allah..kita sebagai umatnya kena terima seadanya..
walaupun sebelom neh aku x bule tima yg dya bukan milik aku lagi...
aku x bule tima semua neh..last-II aku bule terima jugak..aku terima semua neh seadanya..
sampai bila-II pown aku x kan lupa tarikh neh...aku bahagia sangat-II bila dya ad kt sisi aku..
Hafeez..I LOVE U SO MUCH....Ya Allah..aku sayang dya..aku cinta dya..
Ya Allah bagi lah sebaek-II kesudahan buad aku..
aku xmaw kehilangan dya...aku terlalu menyayangi nya..
Hafeez pleez berubah untuk anis..anis rindu hafeez yg dulu..
rindu sesangat...Abg Yusrie adalah segala-II buad aku..
dya selalu ad kt aku time aku ad masalah..dya selalu bagi semangat kt aku..
adek syg abg sgt-II...tpy,x lebih dari sowg ABANGGGG....
hafeez mintak couple ngn aku balek ??kalw ikod kan hati memang aku nak couple balek..
tapy,ramai owg x suka hubugan kamy..kawan-II aku dh x bagi aku couple balek dengan dya..
hafeez tuh PLAYBOYY,..abg angkad aku pown dh x bgi kamy couple balek..
aku pening...aku sayangkan dya...aku belajaq untuk lupakan dya..tpy,x bule!!!!!!!!
susah aku nak buang dya dari memory aku..banyak kenangan antara kamy..
kadang-II kamy selau kongsi masalah sama-II..kamy lalui suka ,duka sama-II..
aku rindu hubungan kamy yg dulu..aku rindu gelak tawa dya..
tapy,start dya curang dengan aku.,.kepercayaan yg aku dh bagi kt dya hilang mcm tuhh jaa..
start dari situ aku dah x percayakan dya..walaupun aku sayangkan dya..
tapy,hati aku semakin pudar untuk dya,,..
hafeez anis harap sangat-II hafeez bule berubah..pleezzz..
anis nak tengok hafeez yg dulu...anis rindu sangat-II..

DEAR HAFEEZ..
ILYSM..!!!!!!!!!!

Wednesday, 1 February 2012

peluang kedua

dear hafeez...
Ya Allah semalam aku terima mcj dari hafeez..sumpah selam neh aku rindu mcj dari dya..tetiba kn dya tanya aku couple ngn sapa la neh..aku xtaw nk jwb pa..k aku memang sayangkan dya..syg sgt2...aku pown gtaw yg aku x couple ngn spa..Ya Allah maafkan aku..sebab aku berbohong..hafeez maafkan anis erk ???anis dh bohong hafeez..sebenaqnya anis dh couple..budak tuh nama HADI FAHIMI..anis couple ngn dya dh nk dekad sebulan..sekali lagi anis mintak maaf..lepaz tuh hafeez mintak couple balek ngn anis..dya gitaw dya sygkn anis..dya rasa sunyi bila anis xdk kt sisi dya...Ya Allah betul ka semua yg dya cakap semua neh ???????tapi,aku nak pilih sapa ?hafeez ataw hadi ??anis x sampai atie nk curang..anis xmaw buad semua tuh..biaq owg buad kt anis mcm tuh..tapi,jgn sampai anis buad owh cm tuh..anis sayang korankk..bila anis tanya kawan2 anis pasal neh..semua owg suruh anis couple dgn hafeez balek ....tapi,hadi ??anis nak letak mana ??arghh..anis tension sangat2..hadi maafkan anis..sebab anis bohong hadi...anis gtaw hadi kta kak anis x bagi couple kn ??anis mintak maaf.. ...sebab anis dah lukakan atie hadi..maafkan anis..dulu anis dh janji yg anis x kn tinggalkan hadi walau apa pown jady..tpi,anis dh mungkir janji tuh..anis memang rindu hadi..tapi,anis terlalu sayangkan hafeez..anis syg hafeez lebih dari nyawa anis sendiri...anis mintak maaf hadi....hafeez dh berubah ka ????benda yg pernah jady kt dlm hidup aku..bule ka hafeez setiakn anis hah ??anis syg sgt2 kt hafeez...hafeez janji taw hafeez xkn buad anis mcm dulu lagi..anis bagi sepenuh kepercayaan anis kt hafeez taw..hafeez n hadi anis mintak maaf kalaw selama neh anis ada lukakan atie korankk..hafeez neh peluang terakhir anis bagi kt hafeez..ingat taw...
lagu neh anis tujukan khas buad hadi..terima kasih hadi sebab selame neh hadi setiakn anis..anis hargai semua tuh..anis janji k anis xkn tinggalkn hadi..walapun kita cuma kawan..anis dh jadi milik owg laen hadi..anis mintak maaf...
lagu neh anis tujukn untuk hafeez kod..hafeez anis sayangkan hafeez taw,.anis xmaw kehilangan hafeez g..tolong jgn tinggalkan anis g..sumpah anis setiakn hafeez...k anis mintak maaf atas salah anis selama neh..
muahhzzz...love u forever...

MAAFKAN ANIS...